Saint Kitts en Nevis

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Saint Kitts en Nevis

Onroerend goed te koop in Saint Kitts en Nevis

Saint Kitts en Nevis, of Saint Christopher en Nevis, is een insulaire staat van Midden-Amerika die overeenkomt met een kleine archipel gevormd door twee eilanden van de Kleine Antillen, Saint Kitts en Nevis. De hoofdstad is Basseterre. De officiële taal is Engels.

Er zijn veel voordelen bij het kopen van onroerend goed te koop in St. Kitts en Nevis. Beide Caribische eilanden bieden uitstekende mogelijkheden voor het kopen van onroerend goed te koop, een vakantiehuis of een investering in onroerend goed.

Het buitenlandse eigendom van het onroerend goed is toegestaan ​​in St. Kitts en Nevis. Er zijn twee manieren om onroerend goed te kopen in Saint Kitts en Nevis: via het bezit van een vergunning voor het bezitten van buitenlandse landen en door economisch burgerschap.

Het kopen van een onroerend goed te koop in Saint Kitts en Nevis is aantrekkelijk, want met zijn buitengewone natuurlijke schoonheid, witte zandstranden, charmante landschappen en ontspannen sfeer, evenals een levendige cultuur en rijke geschiedenis, Saint Kitts en Nevis is de ideale plek voor een hemelse verblijf in het Caribisch gebied. Dit alles, in combinatie met het programma van economisch burgerschap, de stabiele overheid en de economie, maken Saint Kitts en Nevis buitengewoon aantrekkelijk voor buitenlandse eigenaren.

Het onroerend goed te koop in St. Kitts en Nevis heeft aanhoudende prijzen. Dit creëert een buitengewoon stabiele vastgoedmarkt in vergelijking met andere landen, waardoor het een veilige optie is om de fondsen te beleggen.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 20022

Verkoop Villa, Saint Kitts en Nevis, Frigate Bay, Frigate Bay, Frigate Bay

1,254,480.29EUR
Verkoop
Villa

557.42 m²
Dit mooie huis heuvel huis met een adembenemend uitzicht op de oceaan, berg en Royal St Kitts golf cursus in Frigate Bay is te koop. Dit huis heeft dr...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB